Usluge

Našim klijentima nudimo potpunu paletu usluga koje će im omogućiti da uspostave željenu razinu sigurnosti svog sustava i da ga dalje održavaju. Pružamo organizacijske, tehničke i obrazovne usluge koje su za to potrebne.

Upravljanje sigurnošću

Upravljanje informacijskom sigurnošću organizacije se provodi kroz definiranje potrebnih politika i izradu dokumenata, podizanje svijesti zaposlenika i rukovoditelja te uspostavu sustava i provođenje odgovarajućih mjera. Danas postoji niz standarda koji u tome pomažu.

Provjera sigurnosti

Nakon uspostave sustava ili novog dijela sustava te nakon svake izmjene u informacijskom sustavu nužno je provesti provjeru sigurnosti sustava. To može raditi i interna služba u organizaciji ili specijalizirani vanjski konzultant. LSS je nezavisan, specijaliziran konzultant s 15 godina iskustva u provjeri sigurnosti informacijskih sustava.

Zaštita

Zaštita informacijskog sustava počinje njegovim projektiranjem, a završava konfiguriranjem i provjerom sustava. Osim toga, LSS može i voditi cjelokupni projekt uspostave ili unapređenja zaštite.

Rješavanje incidenata

Ako ste imali sigurnosni incident ili samo sumnjate da možda nešto nije u redu, naš forenzički tim će pregledati cjelokupni sustav i pronaći uzroke, ako postoje. Nakon toga bi trebalo projektirati poboljšanje sustava, primijeniti ga i napraviti provjeru sigurnosti.

Obrazovanje

Standardni i prilagođeni obrazovni programi za managere, informatičare i sve zaposlenike, u formi kratkih predavanja, poludnevnih i dnevnih seminara, radionica, e-learninga i blended learninga.

 

© Laboratorij za sustave i signale - Copyright 2008 - 2013. www.LSS.hr